CONVOCATÒRIA DE PROJECTES CONTEMPORÀNIS OBERTS AL TERRITORI

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES CONTEMPORÀNIS OBERTS AL TERRITORI

L’objectiu és seleccionar dues artistes contemporànies per treballar en un espai de taller obert al públic, permetent als habitants del municipi visitar-los durant el procés de creació de la seva obra. Es seleccionaran les propostes més rellevants valorades pels centres.

Aquesta convocatòria està dirigida a artistes en les disciplines d’arts visuals i arts aplicades, entenent com a tal totes aquelles vinculades amb el disseny, que estiguin interessades a explorar les temàtiques de les quals són objecte d’aquesta convocatòria.La residència durarà un total de 4 setmanes. La data d’inici serà el 21 d’agost i finalitzarà el 18 de setembre de 2023. Els llocs de residència seràn l’espai de creació i residència artística Entorns, a la Plaça Major 2 a Cal Tor de Mussa, Cerdanya, Pirineus, i a la residència internacional de producció artística Can Serrat, Masia Can Serrat s/n, El Bruc, Barcelona. 

Informació útil:

  • La residència inclou allotjament i cistella de menjar per a la durada de la mateixa.-
  • També es proporcionarà un pressupost de 1.000 € per a la remuneració de l’artista, els materials i altres despeses relacionades amb el projecte. 
  • L’artista haurà treballar en format d’espai obert al públic, està obert a interactuar amb els visitants de l’espai i explicar en el que està treballant. 
  • Els artistes becats hauràn d’establir un vincle entre ells, deixant un testimoni a l’hora d’intercanviar lloc de residència

 

Termini fins el 30 de juny!

Més informació i bases aquí!