CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES 2017 | NAU CÔCLEA

Convocatòria Internacional dirigida a creadors que vulguin realitzar un treball de recerca en residència al Centre de Creació Contemporània Nau Côclea durant 2017 (excepte juliol i agost). Oberta a projectes d'arts visuals, art sonor, música, dansa i coreografia, teatre, performance i escriptures. També oberta a residències de crítica, assaig i pensament contemporani. Els projectes s'admeten en totes les seves fases, des de la concepció inicial fins la producció final.

Condicions: 
Les residències inclouen l’allotjament dels artistes (màxim 4). L’allotjament consisteix en una caseta independent amb dues habitacions dobles, petita cuina, bany i sala d’estar. Equipada i amb calefacció. La caseta es troba en un entorn natural de camps i boscos a Camallera, Alt Empordà. Els artistes poden utilitzar per treballar la sala d'exposicions/assaigs (80m2 nets amb petita columna central. Terra i murs de formigó). És possible la utilització d’alguns recursos: projector de vídeo equip de so, etc. l personal de Côclea ajuda els artistes a fer els contactes necessaris amb la població local i els proveïdors de materials i serveis relacionats amb la seva recerca. La durada mínima és de 7 dies i la màxima de 90. La residència s’ofereix gratuïtament a 1-4 ocupants del mateix projecte. Els artistes, però han de contemplar alguna forma d’intercanvi o retorn: sessions obertes d’assaig, workshop, obra etc. La proposta de retorn s’especificarà a la sol·licitud i s’acabarà de concretar amb l’organització. La residència no inclou ni els desplaçaments ni les dietes de manutenció.
Procés de selecció: 
Les sol·licituds es poden enviar des de desembre de 2016 fins novembre de 2017. S’aniraN concedint les candidatures a mesura que se sol·licitin. Els artistes que desitgin acollir-se a aquesta convocatòria han d’enviar per correu electrònic a resident@naucoclea.com un sol document, etiquetat amb el nom del responsable del projecte que inclogui: 1. Dades de contacte del responsable del projecte. 2. Calendari per al qual se sol·licita la residència, amb opcions alternatives si hi ha. Si es presenten dates flexibles o dates alternatives, les probabilitats de ser admès són molt més altes. 3. Una carta a la qual l’artista es compromet explícitament, si és escollit, a realitzar la residència dins les dates previstes i segons les condicions de les bases. 4. Una descripció del projecte que inclogui una proposta de retorn (màxim 3 fulls amb un màxim de 3 fotografies format jpg. i enllaços a Internet: web, bloc, Youtube, Vimeo, etc.). 5. Un breu currículum (màxim 1 full) No s’admetran projectes enviats per via postal. En rebre la sol·licitud s’enviarà confirmació a l’interessat. Contacteu-nos si no rebeu confirmació en 5 dies resident@naucoclea.com Les residències es concedeixen d'acord amb els següents criteris: - Qualitat dels continguts - Consistència del projecte - Permeabilitat i capacitat de la proposta per a ser compartida amb diversos públics El jurat de 2017 estarà composat per: Clara Garí directora de Nau Côclea Carme Sais, directora de Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona Joan Casellas, artista visual director del Festival La Muga Caula Els residents que guanyin les beques Grand Tour Walking Art i Walter Benjamin tindran prioritat per triar les dates de residència. Per aplicar a aquestes beques consulteu les bases específiques. Resolució de la convocatòria: les propostes s’aniran resolent a mesura que arribin les sol·licituds. Els candidats rebran resposta abans de 30 dies després de la recepció de la sol·licitud La resolució es comunicarà als interessats i serà publicada a la pàgina web de Nau Côclea www.naucoclea.com La participació a aquesta convocatòria implica l’acceptació de les bases i de les condicions de la residència i dels recursos cedits.