Can Basté és una antiga masia de pagès que gràcies a les reivindicacions veïnals es va convertir en centre cívic. Des de 2004, la gestió de Can Basté és ciutadana, portada a terme per TASC (Turó Acció Socio Cultural), una entitat creada per diferents entitats i col·lectius del barri específicament per a això.

Entre les seves activitats, destacar:

  • El projecte “El Generador”, autogestionat i coordinat per Can Basté i Ràdio RSK, que vol donar cabuda a les creacions d’artistes de diferents disciplines que no tenen mitjans per a donar-se a conèixer-se.
  • El Fòrum Fotogràfic Can Basté, un punt de trobada entre novells creadors i professionals del món de la fotografia que aplega artistes, galeristes, comissaris, gestors, editors, entitats i col·lectius. L’objectiu del certamen, és descobrir, reconèixer i promoure novells creadors que utilitzen la fotografia com a mitjà expressiu. Amb motiu del Fòrum convertim tots els racons de la masia de Can Basté en espais expositius. Durant cinc dies, el centre cívic situat al passeig Fabra i Puig, 274 de Barcelona, es converteix en visita obligada per a fotògrafs de la ciutat i de la resta de l’Estat. Les activitats previstes inclouen taules rodones, presentacions, projeccions i diverses activitats relacionades amb la fotografia.