EL CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT ÉS UN EQUIPAMENT DE TITULARITAT MUNICIPAL GESTIONAT PER LA FEDERACIÓ D’ENTITATS DEL CLOT-CAMP DE L’ARPA (FECCA) A TRAVÉS D’UN MODEL DE GESTIÓ CÍVICA.
 
El suport a la creació és una de les línies de treball més importants de La Farinera. Tant les arts escèniques com les arts visuals es treballen a través de convocatòries, obrint les portes del Centre a artistes amateurs i professionals.

La Farinera aposta per un projecte de creació escènica amb la cessió d’espais i el suport tècnic a companyies tant amateurs com professionals. Una fàbrica de creació constant on les companyies, a través d’una convocatòria trimestral, poden optar a una de les places de contraprestació i estrena de nous espectacles escènics.
Situada en una antiga fàbrica de farina, l’arquitectura de La Farinera del Clot mescla tradició i innovació. A més, és la seu de diversos cicles i esdeveniments rellevants: Endorfines, Cicle d’humor i d’estiu a La Farinera amb l’humor com a protagonista; Say It Loudun cicle de música negra; Muses, dedicat a les dones creadores, o Northern Clot, centrat en la cultura mod i el Teatre per a tots els públics.

Tot això combinat amb una programació trimestral de cursos i tallers.