Girona Hub és un projecte empresarial de gestió de comunitats professionals, culturals i creatives, motor de promoció del talent local i centre de l’activitat innovadora i creativa a Girona.
El nostre objectiu és ser referència a la ciutat de Girona i dinamitzar els actors econòmics situats en l’edifici, atraient el talent i seduint amb un espai i uns serveis excel·lents. Situat en la Farinera Teixidor, un edifici històric creat per l’arquitecte noucentista Rafael Masó. L’edifici consta amb més de 5.000 m² distribuïdes en cinc plantes, pàrquing i restaurant propi i una situació magnífica, a tan sols 2 minuts de l’estació de tren i a 10 minuts del centre històric de la ciutat de Girona.
Disposem de diferents zones en l’edifici, una més industrial i la Zona Noble, on destaca el treball de Masó. A part de la zona de cotreball, tenim una especial dedicació a la nostra acceleradora de StatupsCrework. Però la nostra joia de la corona és l’auditori, més de 300 m² ideal per a esdeveniments i formacions.

Adreça: La Farinera Teixidor, Carrer Santa Eugènia 42, 17005, Girona.

Email:  hola@girona-hub.com

Web: http://www.terceresquerra.com/

Teléfon: 637 913 419