ENTORNS per artistes i creadors que prenen cura de l’impacte de la seva obra

Avui en dia tant pel creixement personal com cultural, es necessita poder expressar lliurement les emocions, sensacions i pensaments. La branca professional que du a terme aquesta labor en la societat són els artistes, creadors i dissenyadors, que amb els seus projectes,il·lustren realitats, ccions i utopies.

Amb la idea inicial de crear un taller a casa i amb un ideal que els meus companys artistes i dissenyadors també poguessin gaudir d’aquest, vaig començar a indagar en les projeccions que tenien els diversos espais de l’habitatge. Concloent que en l’espai idíl·lic habilitat, el galliner, hi convisquessin branques artístiques diferents.

Actualment el projecte ja és una realitat, estem creant un espai de treball en un entorn natural que és el poble de Mussa, a cavall de la Cerdanya i l’Alt Urgell, que aculli artistes i creatius de diferents disciplines. Es focalitzarà en el desenvolupament i creació de peces amb materials autòctons i l’experimentació amb nous materials naturals sostenibles, com són els materials a base de cel·lulosa o fongs. Fomentant així als joves artistes, l’experimentació amb noves matèries netes i l’enriquiment de la zona culturalment.

Adreça: Mussa, Lles de Cerdanya
Telèfon: 608 722 107
Email: info@entorns.io
Web: www.entorns.io