Junta directiva

Presidente: David Marin

Postgrau en Gestió d’empreses i institucions Culturals de la Universitat de Barcelona 2010. Actualment i des del 2012, director de la Nau Ivanow, un espai de residències per a les arts escèniques, situat en el barri de la Sagrera de Barcelona. Vicepresident a la Red de Teatros Alternativos de l’estat Espanyol. També formo part de l’equip tècnic que ha treballat el Pla Integral del teatre 2020, que impulsa la Generalitat de Catalunya, així com diferents comissions o jurats de programació o subvencions de la mateixa Generalitat de Catalunya o l’Ajuntament de Barcelona.

davidmarin@nauivanow.com

Vicepresidente: Fernando González

En el sector empresarial ha treballat principalment dins de l’àmbit de la gestió i els processos productius. Vinculat a diferents associacions, ha impulsat processos col·laboratius en el territori. Des del 2009 amb funcions gerencials a la Nau Ivanow.

fernando@nauivanow.com

Secretari: Sophie Blais

Gestora cultural, directora de can Serrat. Va estudiar arts visuals a la Universitat d’Estrasburg, fotografia a l’escola ICART-Photo a París i va acabar amb el màster 1 en estudis cinematogràfiques i fotogràfiques, i el Master 2 en gestió cultural i mediació a la Universitat Louis Lumière de Lió.

 

Tresorera: Laia Casanova

Gestora cultural. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la UB, Màster en Gestió de polítiques i projectes culturals per la Universitat de Zaragoza, Postgrau oficial en Gestió Cultural per la UB. Des de l’any 2010 fins al 2015 va ser la responsable de la dinamització empresarial del Mercat Audiovisual de Catalunya. Des de l’any 2010, coordina el programa d’arts visuals i de la imatge a Roca Umbert Fàbrica de les Arts SL i Co dirigeix el Festival Panoràmic (Festival de cinema, fotografia i més). 

lcasanova@rocaumbert.cat

Vocal: Clara Garí

Llicenciada en Història de l’art per la UB i l’Université Catholique de Louvain-la-Neuve , Diplomatura en Animation en Arts per l’Université Catholique de Louvain-la –Neuve i postgrau de Docència Universitària en Línia UOC. Clara Garí és directora de la Fundació Centre d’Art Contemporani Nau Côclea (Camallera) i del programa El Grand Tour. Des del 2008 és consultora del Màster de Gestió Cultural de la Universitat Oberta de Catalunya i de diversos cursos de gestió per a artistes com: “Autogestión. Recursos de gestión para artistas y creativos” Girona (Espai Fang) Barcelona (Escola de Llotja) Lleida (Escola D’Art).