Junta directiva

Text  |  Info: Enter some content to the textarea in the Text element, please.

Presidente: David Marin

Postgrau en Gestió d’empreses i institucions Culturals de la Universitat de Barcelona 2010. Actualment i des del 2012, director de la Nau Ivanow, un espai de residències per a les arts escèniques, situat en el barri de la Sagrera de Barcelona. Vicepresident a la Red de Teatros Alternativos de l’estat Espanyol. També formo part de l’equip tècnic que ha treballat el Pla Integral del teatre 2020, que impulsa la Generalitat de Catalunya, així com diferents comissions o jurats de programació o subvencions de la mateixa Generalitat de Catalunya o l’Ajuntament de Barcelona.

davidmarin@nauivanow.com

Vicepresidente: Fernando González

En el sector empresarial ha treballat principalment dins de l’àmbit de la gestió i els processos productius. Vinculat a diferents associacions, ha impulsat processos col·laboratius en el territori. Des del 2009 amb funcions gerencials a la Nau Ivanow.

fernando@nauivanow.com

Secretari: Diego Tampanelli

Artista visual i performer. Des de 2004 treballa com a artista resident i membre de l’equip de professors de TPK Art i Pensament Contemporani de L’Hospitalet – Barcelona. Des del 2017 forma part de l’equip de direcció del TPK. Ha participat com a col·laborador en la gestió del LAC Laboratori d’Art Comunitari en Sant Boi durant 3 edicions. Va participar en cursos de capacitació: “L’Empresa Cultural a Llatinoamèrica” a càrrec de la Secretaria de Cultura del Govern de la Nació Argentina i va ser representant de les entitats culturals de la seva ciutat natal per a portar endavant el pla estratègic local. Des de 1995 al 2002 va exercir les funcions de director del projecte “Bastides” col·lectiu d’artistes de la ciutat de Sunchales–Santa Fe-Argentina.

 

tpkonline@tpkonline.com

 

Tresorera: Laia Casanova

Gestora cultural. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la UB, Màster en Gestió de polítiques i projectes culturals per la Universitat de Zaragoza, Postgrau oficial en Gestió Cultural per la UB. Des de l’any 2010 fins al 2015 va ser la responsable de la dinamització empresarial del Mercat Audiovisual de Catalunya. Des de l’any 2010, coordina el programa d’arts visuals i de la imatge a Roca Umbert Fàbrica de les Arts SL i Co dirigeix el Festival Panoràmic (Festival de cinema, fotografia i més). 

lcasanova@rocaumbert.cat

Vocal: Montserrat Perez

Artista Tèxtil i comissaria. Tècnica Superior en les especialitats d’Arts aplicades al Muro i Disseny d’Indumentària per l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja. Dissenya i crea indumentària escènica i imparteix formació en art tèxtil. Dóna xerrades d’art i gènere. Comissària projectes d’art per a la protecció i conservació de les espècies animals i els seus hàbitats en col·laboració amb entitats animalistas i mediambientals i crea els seus propis projectes artístics.

sinestesia.uno@gmail.com

Vocal: Quim Moya

Formacat en arts i oficis, en l’especialitat de disseny gràfic. També cursa els 4 cursos de dibuix de còmic a l’escola Joso. Va especialitzant la seva trajectòria com a creador visual i com a gestor cultural, treballant en l’àmbit públic, privat i associatiu.
Com a artista a participa en diferents exposicions, majoritàriament pel territori català. Col·lectivament formo Estràbic, Càndida i Pentanomi Fantàstic col·lectius de creació multidisciplinar, treballant l’art públic i processual, la performance, la instal·lació i la pintura en directe.
A part d’exposicions individuals i col·lectives, com a pintor realitza actuacions de pintura en directe, que l’han portat a actuar per diferents punts de Catalunya, la península Ibèrica, Europa, l’Orient Mitjà, Nova York, Sudàfrica, Índia i Tailàndia, Corea del Sud, Marroc, etc.
Aquestes activitats les combina amb feines a l’entorn del disseny i il·lustració. També ha sigut tècnic de cultura a l’Ajuntament de Sallent, coordinador pedagògic de projectes d’Idensitat i és codirector de la Residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó (i director artístic del Festival TEST de micro-arts escèniques).