Junta directiva

Text  |  Info: Enter some content to the textarea in the Text element, please.

DAVID MARIN – PRESIDENT

Gestió d’empreses i institucions Culturals. Actualment i des del 2012, director de la Nau Ivanow, un espai de residències per a les arts escèniques, situat en el barri de la Sagrera de Barcelona. Ha format part de l’equip tècnic que ha treballat el Pla Integral del teatre 2020, que impulsa la Generalitat de Catalunya, així com diferents comissions o jurats de programació o subvencions de la mateixa Generalitat de Catalunya o l’Ajuntament de Barcelona. Vicepresident a la Red de Teatros Alternativos de l’estat Espanyol.

davidmarin@nauivanow.com

FERNANDO GONZÁLEZ – VICEPRESIDENT

Direcció i gestio d’entitats no lucrativies. En el sector empresarial ha treballat principalment dins de l’àmbit de la gestió i els processos productius. Vinculat a diferents associacions, ha impulsat processos col·laboratius en el territori. Des del 2009 amb funcions gerencials a la Nau Ivanow.

fernando@nauivanow.com

DIEGO TAMPANELLI – TRESORER

Artista visual i performer. Des de 2004 treballa com a artista resident i membre de l’equip de professors de TPK Art i Pensament Contemporani de LHospitalet – Barcelona. Des del 2017 forma part de l’equip de direcció del TPK i ha participat com a col·laborador en la gestió del LAC Laboratori d’Art Comunitari en Sant Boi durant 3 edicions.

tpkonline@tpkonline.com

 

  MONTSERRAT PEREZ – SECRETARIA

Artista Tèxtil, comissària i directora de siNesteSia. Dona xerrades d’art i gènere i comissa projectes d’art per a la protecció i conservació de les espècies animals i els seus hàbitats en col·laboració amb entitats animalistes i mediambientals i crea els seus propis projectes artístics.

sinestesia.uno@gmail.com

QUIM MOYA – VOCAL

Format en arts i oficis com a dissenyador gràfic. Va especialitzant la seva trajectòria com a creador visual i com a gestor cultural, treballant en l’àmbit públic, privat i associatiu. També ha sigut tècnic de cultura a l’Ajuntament de Sallent, coordinador pedagògic de projectes d’Idensitat, és codirector de la Residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó i director artístic del Festival TEST de micro-arts escèniques.

quimmoya@gmail.com

 

 

MARAGDA FARRAS – VOCAL

Impulsora d’entorns. Mussa, primer espai de creació de la Cerdanya i residència particular n’és un exemple. Actualment, desenvolupa la seva activitat com a professional de la comunicació i la creació artística.

farrasmaragda11@gmail.com