Subvencions per a activitats municipals i comarcals d’arts escèniques, música i arts visuals en l’àmbit de l’ensenyament reglat

Subvencions per a activitats municipals i comarcals d’arts escèniques, música i arts visuals en l’àmbit de l’ensenyament reglat

Oficina de Suport A la Iniciativa Cultural (OSIC)

Aquesta línia d’ajuts que té com a objectiu formar espectadors, educar en la sensibilitat artística i crear nous públics en les arts en viu i en les arts visuals. També pretén afavorir el desenvolupament intel·lectual, emocional i personal dels alumnes de l’àmbit de l’ensenyament reglat.

Es preveuen dues modalitats diferents d’activitats: per una banda, programacions professionals d’arts escèniques i de musica, i visites a exposicions i projectes d’arts visuals i, per l’altra, projectes participatius que involucren els alumnes en un procés creatiu o pràctica artística de la mà dels mateixos professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música i les arts visuals.

Les entitats destinatàries d’aquesta línia d’ajuts són els ajuntaments de Catalunya (amb l’excepció de l’Ajuntament de Barcelona), així com les entitats municipals descentralitzades, i també els consells comarcals de fins a 50.000 habitants.

Termini
  • del 20/06/2024
  • al 04/10/2024
+ Informació

convocatória

Necessites assesorament?

Oferim serveis de consultoria