Oficina Tècnica

Laia Casanova

Gerència

Gestora cultural. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la Universitat de Barcelona, Màster en Gestió de polítiques i projectes culturals per la Universitat de Zaragoza i Postgrau oficial en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. Des de l’any 2010 fins al 2022 va coordinar el programa d’arts visuals i de la imatge a Roca Umbert Fàbrica de les Arts SL. Actualment, compatibilitza la codirecció del Festival Panoràmic Granollers amb la Gerencia de Xarxaprod així com el comissariat de projectes independents vinculats a la cultura visual.

gerencia@xarxaprod.cat

Carlota Masvidal Bofill

Coordinadora de projectes

Gestora cultural i escenògrafa. Llicenciada en Art Dramàtic, especialitat escenografia, per l’Institut del Teatre de Barcelona i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. Des de l’any 2012, com a creadora i gestora cultural participa en iniciatives, projectes i equips diversos, realitzant el disseny d’espai i vestuari de múltiples espectacles; la coordinació d’equipaments culturals de proximitat i la producció executiva de projectes d’arts en viu.

coordinacio@xarxaprod.cat

Aitana Vélez Maeztu

Comunicació

És llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra, amb un mínor en Estudis de Gènere. El 2021 va co-crear el col·lectiu i mitjà cultural Cinc cèntims, una agenda cultural que opera com a mitjà de comunicació, creació i divulgació artística. Condueix i programa la ràdio del Centre de les Arts Lliures de la Fundació Brossa des del 2023. El 2024 ha ideat i conduït un projecte de mediació cultural en el marc del projecte “Variacions Poesia” del àmbit educatiu de la Fundació Joan Brossa.

comunicacio@xarxaprod.cat