Qui som?

Junta directiva

Mireia Lllunell

Presidenta

Llicenciada amb Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Postgraduada amb Comunity dance i Postgrau de Gestió Cultural. Actualment i des del 2021, directora de l’Estruch, fàbrica de creació de les arts en viu. Ha format part de diferents comissions i jurats de programació i subvencions de la Generalitat de Catalunya.

mllunella@ajsabadell.cat

Roser Oduber

Vicepresidenta

Artista i gestora cultural, és directora del Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) El Forn de la Calç, de Calders.Va ser fundadora de la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC) i n’ha estat presidenta del 2015 al 2021. Directora artística del Festival Jardins de Llum de Manresa, des del 2015, i darrerament del nou festival de Land art de l’Anella Verda de Manresa Microscopies.

roseroduber@cacis.cat

Diego Tampanelli

Tresorer

Artista visual i performer. Des de 2004 treballa com a artista resident i membre de l’equip de professors de TPK Art i Pensament Contemporani de L‘Hospitalet – Barcelona. Des del 2017 forma part de l’equip de direcció del TPK i ha participat com a col·laborador en la gestió del LAC Laboratori d’Art Comunitari en Sant Boi durant 3 edicions.

tpkonline@tpkonline.com

Nerea Campo

Secretaria

Directora d’ A cobert, espai per al pensament crític i la creació artística ubicat al Moianès. Cursa actualment el grau Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona. Cap de producció tècnica del festival Ex Abrupto. Coordina -i participa en- projectes artístics relacionats amb la literatura, el cinema i el pensament crític des d’una perspectiva feminista no ortodoxa.

nereacampoc@gmail.com

Rosa Pino

Vocal

Gestora Cultural.  Llicenciada per l’Institut del Teatre de Barcelona en Dansa contemporània i coreografia. Durant setze anys productora i gerent de Nats Nus/Mons Dansa.  Forma part de la junta de l’ACPDC (Associació Companyies Professionals de Dansa de Catalunya), i de La Caldera – ACDAC (Associació Cultural pel Desenvolupament d’Activitats Coreogràfiques. Actualment productora i gerent de Cia. Giramagic i de Can TEKOHA. 

rosa@giramagic.com

Maragda Farras

Vocal

Enginyera en disseny industrial. Directora de l’espai de creació i residencia artística Entorns, Mussa, la Cerdanya. Actualment, compagina els serveis creatius que s’ofereixen des de l’estudi d’Entorns, la direcció del centre, i la participació en projectes ubicats en zones rurals i treball amb materials autòctons, procurant tindre un impacte nul en el medi.

maragda@entorns.io