Subvencions per a commemoracions d’esdeveniments, personalitats o entitats de l’àmbit de la cultura catalana

Subvencions per a commemoracions d'esdeveniments, personalitats o entitats de l'àmbit de la cultura catalana

Oficina de Suport A la Iniciativa Cultural (OSIC)

Són subvencions per finançar, durant un període biennal, els projectes i les activitats relacionats amb commemoracions d’esdeveniments, personalitats o entitats de l’àmbit de la cultura catalana. Modalitats:
a) Commemoracions d’esdeveniments i de personalitats de l’àmbit cultural que hagin estat aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya.
b) Commemoracions d’aniversaris de personalitats, d’entitats i d’empreses culturals i de les seves iniciatives de repercussió nacional o local, així com d’equipaments culturals rellevants per la seva trajectòria històrica i importància territorial que celebrin la commemoració de la seva creació, que no es puguin incloure a la modalitat de la lletra a. Els aniversaris han de ser, com a mínim, de 50 anys en el cas de les entitats, les empreses i de les seves iniciatives, i els equipaments culturals, i sempre múltiples de 25 anys. Els aniversaris de personalitats han de ser, com a mínim, de 100 anys del seu naixement o de la seva mort, i sempre múltiples de 50.
c) Commemoracions d’esdeveniments culturals excepcionals de més de 250 anys, i sempre múltiples de 50, que tinguin una repercussió rellevant més enllà de l’àmbit de la localitat on es celebren, i que no es puguin incloure en la modalitat de la lletra a.

Termini
  • del 12/06/2024
  • al 27/06/2024
+ Informació

convocatória

Necessites assesorament?

Oferim serveis de consultoria