Espronceda, Institute of Art & Culture-

ESPRONCEDA, Institute of Art & Culture, és una plataforma innovadora creada al 2013 per a la recerca artística i cultural amb l’objectiu de generar un impacte social i canvi.

El projecte promou el pensament innovador i creatiu mitjançant la recerca artística, buscant modelar la nostra comprensió del món i millorar la qualitat de vida amb perspectives noves per a una transformació sostenible i responsable.

Promovem programes de residència i recerca artística en nous mitjans i ciències, en un entorn multidisciplinari que fomenta el diàleg entre l’art, institucions públiques i el sector empresarial.

ESPRONCEDA s’obre a la comunitat local i internacional amb esdeveniments com exposicions, tallers i conferències, enfocats en qüestions clau de la nostra societat.

La nostra metodologia interdisciplinària integra les noves tecnologies i les arts visuals i escèniques, per crear una nova imaginació ecosocial, sense distincions de raça, gènere o origen.

Per a nosaltres, la recerca artística és un motor de consciència i canvi, ajudant a imaginar futurs equilibrats i sostenibles.

 
Serveis

Últimes convocatòries de Espronceda, Institute of Art & Culture-

No convos

Mapa: