Associació Cultural La Volta

La Volta és un projecte cultural de proximitat en clau de creació contemporània situat al barri de Sant Narcís de Girona que acull en residència propostes vinculades a la creació artística, l’artesania, el disseny, per a posar-les en contacte amb el món professional, el teixit social i els agents culturals. És un projecte cultural singular, que teixeix tota una xarxa de complicitats entre residents, veïnatge, entitats i agents culturals del barri, i de la ciutat.

El projecte té un triple objectiu:

O1 | Donar suport a la professionalització d’artistes i projectes residents.

O2 | Fomentar els esdeveniments orientats per les línies de treball de l’associació: arts i oficis; arxiu i animació; pensament i tecnologia; diàleg entre ciència i art per a la producció d’un nou llenguatge sobre la sostenibilitat; projecte de barri i cultura de proximitat.

O3 | Dinamitzar culturalment i econòmicament el barri de San Narcis en col·laboració amb la resta d’entitats, veïns i veïnes del barri.


Els valors del nostre programa es basen en la convivència amb l’entorn i la comunitat creativa, dinàmica i transversal, conformada per diversos espais exteriors i interiors, individuals i col·lectius, i per la diversitat de creadores d’un ampli ventall d’experiències, disciplines i línies de treball que generen un ecosistema creatiu i dinàmic.

 
Serveis

Últimes convocatòries de Associació Cultural La Volta

No convos

Mapa: