L’animal a l’esquena

L’animal a l’esquena és una iniciativa de María Muñoz i Pep Ramis, directors artístics de Mal Pelo, d’obrir una estructura de grup independent de creació de dansa a una estructura de residències i laboratoris en xarxa basada en l’intercanvi amb altres artistes i creadors. 

L’animal a l’esquena es troba al Mas Espolla, Celrà (Girona), al massís de Les Gavarres. El conjunt de la finca està format per la masia principal del segle xvi, una nau-estudi de nova planta de 22 x 14 metres, un taller de construcció i un edifici annex on es situen les oficines de gestió, tot això envoltat per 24 hectàrees de bosc i terres de cultiu.

Som un equipament amb més de 20 anys de trajectòria i d’una rellevància consolidada en el sector de la creació. Han passat per L’animal a l’esquena nombrosos creadors i creadores, de diferents generacions, tant de l’àmbit nacional com internacional.

Parlar de cultura implica també parlar de perifèria i, per tant, d’un intent de descentralització. Treballar des d’aquesta perifèria geogràfica és difícil i gratificant. Les tasques de dinamització, participació i intercanvi artístic en un mitjà no urbà comporten un diàleg entre factors molt diversos, un procés de re-invenció i  re-afirmació constant.

 
Serveis

Últimes convocatòries de L’animal a l’esquena

No convos

Mapa: