03.11 | S’OBREN DUES NOVES CONVOCATÒRIES

El 15 de novembre finalitza el període de recepció de sol·licituds per a:

. Vuitena beca de recerca artística Fundació Banc Sabadell – Hangar

Hangar, centre de producció i investigació artística, obre, amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell, la convocatòria d’una beca per al desenvolupament d’un projecte de recerca artística. La beca està destinada a artistes i investigadors/es de qualsevol camp, de nacionalitat espanyola o residents al territori espanyol. Poden optar a la beca tant artistes com investigadors/es.

Poden presentar-se a la beca tant projectes realitzats sota el format d’una tesi doctoral, com aquells que es desenvolupin fora del marc acadèmic. La convocatòria considerarà projectes de recerca artística en qualsevol de les seves fases que necessitin del context i/o els serveis d’Hangar per al seu desenvolupament i que, a més, incorporin accions mitjançant les quals s’obri i comparteixi el procés i el coneixement generat. El projecte seleccionat es durà a terme en Hangar durant una residència de vuit mesos consecutius, a decidir-se entre febrer i octubre de 2023.

Més informació aquí.

 

. Convocatòria per a residències d’estada llarga a Hangar (24 mesos)

Aquesta convocatòria s’adreça a artistes individuals o col·lectius (les/els membres dels quals no tinguin, a més, pràctiques individuals).

Qualsevol artista, de qualsevol nacionalitat, pot optar a les residències d’estada llarga. Les despeses del viatge i l’estada a Barcelona, ​​així com la contribució d’accés a taller, programes i serveis, són a càrrec de qui realitza la residència.

Més informació aquí.