24.03 | CONVOCATÒRIA FESTIVAL TEST

TEST és el Festival de la Xarxa de POBLES CREATIUS obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

El Festival TEST, està format per un cap de setmana inaugural a Avinyó, entre els dies 9-10 de juliol. A partir d’aquí, i durant els caps de setmana de setembre, octubre i novembre, es repartiran les propostes pels 14 nuclis de la Xarxa TE.

Convocatòria

Hi ha dues modalitats de presentació:

. Modalitat A: Mitjançant remuneració: tres passis al TEST d’Avinyó amb una remuneració de 350€ + IVA (per a tres representacions)

. Modalitat B: mitjançant un intercanvi: tres representacions al TEST d’Avinyó, a canvi d’una setmana de residència de creació a la Residència d’artistes Cal Gras (per al desenvolupament de nous projectes de la companyia).

En ambdues modalitats, si el projecte és seleccionat pels altres pobles de la Xarxa, es proposa un caixet de 350€ + IVA (per a tres representacions per poble on es programi).

El termini d’enviament de les propostes finalitzarà el dimarts 19 d’abril de 2022.

Presentació de les Propostes

Els espectacles han de tenir una durada d’entre 15 i 22 minuts i no han de ser un fragment d’una peça més llarga.

Pot presentar-se qualsevol llenguatge artístic, sempre i quan sigui tècnicament possible acollir-lo en espais petits, no convencionals.

Per tal d’inscriure’s a la convocatòria s’haurà de fer a través del següent formulari.

Selecció de Projectes

El jurat estarà format per l’equip de Cal Gras i els Ajuntaments de la Xarxa Pobles Creatius que acolliran el Festival TEST.
S’anunciarà el veredicte a les companyies (seleccionades o no) el 17 de maig.

Cada companyia es compromet a fer tres representacions durant el TEST a Avinyó entre el 9 i 10 de juliol (segons les necessitats de la programació). Les obres programades a Avinyó, hauran de tenir flexibilitat de dates, per si són seleccionades per actuar en les altres localitzacions del Festival TEST en Xarxa, duran els caps de setmana dels mesos de setembre, octubre i novembre.

Les obres seleccionades hauran de facilitar a l’organització material de comunicació (sinopsis, fitxa artística i fotografies d’alta resolució, i en mesura del possible un vídeo).

Requeriments tècnics: es valorarà la simplicitat tècnica de l’espectacle.

Altres

Participar en aquesta convocatòria implica que la companyia accepta totes les condicions esmentades en aquestes bases.

Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases serà resolta pels responsables del Festival TEST.

Contacte

Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.festivaltest.cat o bé, contactar amb l’organització dels festival a través de festivaltest@calgras.cat

Organitza: Residència d’artistes Cal Gras i Xarxa de Pobles Creatius (Ajuntaments d’Avinyó, Artés, Balsareny, Callús, Gironella, Santa Ma d’Oló, Navarcles, Navàs, Sallent, Sant Feliu Sasserra, Santpedor, Sant Salvador de Guardiola i OTP Cabrianes). Amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Bages i el Consell Comarcal del Moianès.

Descarrega les bases aquí.

Més informació aquí.