CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIA I EXPOSICIÓ DE NECTART 2023

Aquesta residència acull artistes multidisciplinaris i professionals creatius que desafien els supòsits que es fan sobre la vida i la cultura rurals, proporcionant una nova visió del camp fonamentada en l’experiència quotidiana del binari rural-urbà. En asenyalar la qüestió de com l’art i la cultura es poden utilitzar com a element per crear sinergies rural-urbanes, els artistes residents estan convidats a explorar i contribuir a aquest maridatge. En aquests temps d’incertesa, un retrobament entre la ciutat i el camp pot ser la clau per a la transició de la societat cap a un futur més sostenible.

La culminació de la residència serà una exposició a l’espai expositiu Espronceda, un dels centres d’art contemporani més innovadors de Barcelona, ​​on els artistes presentaran les seves obres en el marc del Festival Art Nou. La inauguració serà el 13 de juliol de 2022.

Els artistes tindran l’oportunitat de presentar el seu treball en un esdeveniment Open Studio i reunir-se amb convidats i agents culturals de l’escena artística local, facilitant un espai de conversa i retroalimentació. L’equip de Nectar organitzarà una visita d’un dia a exposicions, espais d’art, estudis d’artistes o altres esdeveniments a Barcelona.

Durant la seva residència, els artistes tindran accés al suport administratiu i humà de Nectar i a la seva xarxa amb la comunitat artística i cultural local.

Període de la residència: Tres setmanes.

El termini de presentació de les sol·licituds és fins l’1 d’abril de 2023.

Més informació aquí.

Podeu inscriure-us aquí.