CONVOCATÒRIA DE RESIDENCIES A COBERT 2023

Les residències d’ a cobert tenen com a objectiu oferir un espai i unes condicions adequades per al desenvolupament de projectes artístics o d’investigació, tanmateix, de servir com a plataforma de difusió, suport i assessorament per les artistes apropant-les als circuits artístics i creant sinergies amb el teixit cultural de la comarca, així com de propiciar el gaudi d’un entorn natural únic i d’un medi rural que possibilita la concentració que requereix la producció i la investigació artística.

Les estades disposen de dos espais: l’espai de treball, a cobert, i l’espai-vivenda, Cal 13 Bis, separats per escassos metres l’un de l’altre.

El temps d’estada pot ser d’entre 1 i 4 setmanes i han de ser compresos entre els mesos de maig i setembre.

S’obre el calendari de recepció de sol·licituds el dia 15 de febrer. La recepció de sol·licituds per als mesos de maig i juny finalitza el 30 de març i es comuniquen els resultats el 31 de març.

El calendari de recepció de sol·licituds de residència per als mesos de juliol i setembre s’obre el 15 d’abril. La recepció de sol·licituds finalitza el 30 de maig i es comuniquen els resultats el 31 de maig.

Les residències d’a cobert es realitzaran durant els mesos de maig, juny, juliol i setembre.

Consulta més informació i les bases aquí.