CONVOCATÒRIA DE RESIDENCIES CACiS

El Centre d’Art Contemporáni i Sostenibilitat (CACiS) al costat del Patronat de Cultura de l’Excm. Aj. de Jaén en col·laboració amb l’Associació Cultural Acció Social i Art (AASA) impulsen, amb aquesta convocatòria, projectes artístics que promoguin la inclusió social des de cadascun dels seus àmbits i contextos, apostant per la multidisciplinarietat, la sostenibilitat, l’acostament i la convivència amb la ciutadania. Això suposa poder donar l’oportunitat de finançar projectes que aposten per les arts com a motor per al canvi social i comunitari.

Els projectes de residència artística Explora tindran lloc des del mes de juny fins al mes de novembre per a produir, gestionar i materialitzar els projectes. La presentació d’aquests, es podrà fer mitjançant una exposició o estudi obert/fòrum creatiu sobre la base del caràcter de cada projecte.

Les residències estan estipulades en un termini mínim d’un mes i màxim dos, independentment del lloc de realització. L’objectiu principal és completar un procés de creació artística a partir de la immersió en el lloc on es realitzi l’estada. El desenvolupament d’aquest projecte pot conduir a una segona participació. En el cas de CACiS s’opta a participar en el Festival Microscòpies. En el cas de La Casa d’Artistes de Jaén s’optarà a la producció i gestió d’una exposició a la Sala d’Art Contemporani Baños del Naranjo de Jaén, en cas que els beneficiaris de la residència siguin seleccionats per a aquest esdeveniment.

El termini per a sol·licituds estarà obert des del 19 de desembre de 2022 fins a 31 de març de 2023, disposant l’equip organitzador d’un termini de vuit setmanes per a la resposta i selecció dels/es candidats/es.

Més informació i bases aquí!