23.04 | BEQUES D’INTERCANVI PER A PROJECTES ARTÍSTICS ENTRE STUTTGART I CATALUNYA

Per vuitè any consecutiu, Hangar publica aquesta convocatòria de beques d’intercanvi per a artistes entre el land Baden-Württemberg i Catalunya. L’objectiu d’aquesta convocatòria és oferir cuatre beques a artistes (2 de Baden-Württemberg i 2 de Catalunya) per a promoure la mobilitat, la recerca i la producció mitjançant la realització de residències de dos mesos a Barcelona i Stuttgart. Tindran lloc a l’agost i setembre a Stuttgart i al setembre i octubre a Barcelona.

La participació en aquest concurs està oberta a totxs lxs artistes visuals de qualsevol edat i nacionalitat residents en l’àrea geogràfica de Baden-Württemberg i Catalunya, que desenvolupin proposades en l’àmbit de les arts visuals, performance, instal·lacions, art sonor, audiovisual, nous mitjans, etc. Cada artista pot presentar-se a la convocatòria amb un sol projecte.

Per a lxs artistes de la regió de Catalunya la sol·licitud ha d’enviar-se en format Pdf a: marzia(at)hangar.org amb l’assumpte Beca d’intercanvi Baden-Württemberg Catalunya 2022. Per a lxs artistes de la regió de Baden-Württemberg la sol·licitud es presenta a través d’un formulari en línia. L’anunci dels projectes escollits es farà a mitjan maig de 2022.

El termini de recepció de sol·licituds finalitza el 10 de maig de 2022 a les 23:59 h CET.

Bases convocatòria aquí