CONVOCATÒRIA PER FORMAR PART DE LA BORSA DE CONSULTORS/ES DE L’ESPAI D’ASSESSORAMENT DE XARXAPROD

CONVOCATÒRIA PER FORMAR PART DE LA BORSA DE CONSULTORS/ES DE L’ESPAI D’ASSESSORAMENT DE XARXAPROD

L’Espai d’Assessorament és un nou espai per a les entitats que impulsen projectes de suport a la producció i creació artística de Catalunya on trobar assessorament i recolzament. Un servei de mediació entre les entitats i l’administració, garantint la difusió d’informació actualitzada sobre les vies de finançament, la professionalització i l’estructuració del sector i el desenvolupament de models sostenibles.

És un projecte de Xarxaprod i l’APGCC que es desenvolupa en el marc del Pla d’Impuls de les Arts Visuals de la Generalitat de Catalunya. Un dels serveis que oferirà aquest espai serà el de consultoria, el qual es desenvoluparà a través de la col·laboració amb professionals que puguin oferir un acompanyament personalitzat a les entitats.

Aquesta convocatòria té l’objectiu de seleccionar aquest equip d’experts/es que oferiran assessorament específic a l’hora de, per exemple, redactar una subvenció concreta o presentar-se a una ajuda particular. Busquem persones que tinguin experiència i coneixement assessorant i sol·licitant ajuts en algun dels següents àmbits: català, espanyol o europeu; públics o privats; per a qualsevol forma jurídica que realitzi projectes o programes de suport a la creació i la producció contemporànies.

Dates per enviar  les solicituds entre el 7 d’agost i el 11 de setembre inclòs!