CONVOCATÒRIA DE PROJECTES CONTEMPORÀNIS OBERTS AL TERRITORI

L’objectiu és seleccionar dues artistes contemporànies per treballar en un espai de taller obert al públic, permetent als habitants del municipi visitar-los durant el procés de creació de la seva obra. Es seleccionaran les propostes més rellevants valorades pels centres.

Aquesta convocatòria està dirigida a artistes en les disciplines d’arts visuals i arts aplicades, entenent com a tal totes aquelles vinculades amb el disseny, que estiguin interessades a explorar les temàtiques de les quals són objecte d’aquesta convocatòria.La residència durarà un total de 4 setmanes. La data d’inici serà el 21 d’agost i finalitzarà el 18 de setembre de 2023. Els llocs de residència seràn l’espai de creació i residència artística Entorns, a la Plaça Major 2 a Cal Tor de Mussa, Cerdanya, Pirineus, i a la residència internacional de producció artística Can Serrat, Masia Can Serrat s/n, El Bruc, Barcelona. 

Informació útil:

  • La residència inclou allotjament i cistella de menjar per a la durada de la mateixa.-
  • També es proporcionarà un pressupost de 1.000 € per a la remuneració de l’artista, els materials i altres despeses relacionades amb el projecte. 
  • L’artista haurà treballar en format d’espai obert al públic, està obert a interactuar amb els visitants de l’espai i explicar en el que està treballant. 
  • Els artistes becats hauràn d’establir un vincle entre ells, deixant un testimoni a l’hora d’intercanviar lloc de residència

 

Termini fins el 30 de juny!

Més informació i bases aquí!