RESIDÈNCIA ESPAI+TEMPS

El projecte ESPAI+TEMPS és fruit de la col·laboració entre l’entitat EART (Barcelona) i l’associació Es FAR Cultural (Menorca), les quals gestionen dos projectes de residència artística; EART i la Casa d’Artistes. Aquesta convocatòria neix amb la voluntat de donar suport a projectes de recerca i investigació que necessitin espai i sobretot temps per desenvolupar-se posant especial èmfasi en treballs de tesis i doctorats.

ESPAI+TEMPS és un projecte de creació en xarxa que planteja una residència de recerca a la Casa d’Artistes (Menorca) i dirigida a artistes de qualsevol procedència. La finalitat és propiciar i ampliar l’experiència en la recerca i la investigació artística, a través d’una estada de vint dies ( del 21 al 11 de desembre del 2023) a la Casa d’Artistes d’Es Far Cultural a Menorca. Les propostes d’investigació poden ser inèdites o projectes en procés de qualsevol temàtica.

L’organització cobrirà:

-Honoraris 1.200€ (impostos inclosos i presentant factura).
-Despeses de la conceptualització i producció de l’activitat: 300€ (150 € conceptualització + 150€ producció)
-Allotjament a Casa d’Artistes (inclou espai de treball, habitació particular i dret a ús d’espais comuns).
-Desplaçaments d’anada i tornada Barcelona-Menorca (no s’inclouen els desplaçaments fins a la portuària o aeroport de Barcelona). La gestió d’aquests desplaçaments anirà a càrrec d’Es FAR Cultural.

Termini fins el 14 de setembre.

Més informació i bases aquí.