PROGRAMA DE SUPORT A LA RECERCA I LA CREACIÓ: TRÀNSITS 2024

S’obre la convocatòria pel programa de suport a la recerca i la creació de La Central del Circ, Trànsits 2024.

Aquesta convocatòria anual divideix les estades i residències que ofereix La Central del Circ en diferents modalitats o trànsits creatius entorn de tres eixos principals:

  • TRÀNSITS DE RECERCA enfocats a la recerca i/o experimentació amb 2 modalitats de residències de recerca: Essencial i Fonamental.
  • TRÀNSITS DE CREACIÓ destinat a companyies i col·lectius que es troben a l’inici, al mig o al final d’un procés de creació amb 3 modalitats de residències: Acompanyament DramatúrgicEn Estudi / En Fabricació i E.S.T.!.
  • TRÀNSITS DE MOBILITAT destinats a companyies o col·lectius que es troben al mig o al final d’un procés de creació, amb l’objectiu que puguin desenvolupar una residència a 2 centres de creació d’Europa:
    • 1) Residència a La Cascade Pôle Nacional de Cirque, Bourg St Andéol (França).
    • 2) Residència a Arts Printing House, a Vilnius (Lituània).

Cada modalitat està concebuda com un trànsit, una etapa en la qual es troba el projecte, i busca respondre a les necessitats pròpies de l’artista o companyia en aquest moment.

Les residències tindran lloc entre gener i desembre de 2024. Les dates es definiran amb les companyies en funció de la disponibilitat dels espais.

Termini fins el 12 de novembre!

Més informació aquí!