Residències de creació d’arts en viu a la Unió

La Unió Santcugatenca ofereix un programa de suport a projectes de creació artística cedint l’ús d’espais i recursos per al desenvolupament de qualsevol proposta dins l’àmbit de les arts en viu.

Una convocatòria que oferirà espais i recursos per a un màxim de 9 projectes artístics durant la temporada de setembre de 2024 a gener de 2025 a la seu de La Unió Santcugatenca.

La convocatòria s’emmarca dins del programa de residències artístiques del viver de suport a la creació cultural i artística: un àmbit promogut des de La Unió per donar resposta a les necessitats de les artistes santcugatenques i de l’àrea metropolitana, mitjançant la cessió d’espais i de recursos a artistes i creadores. Els projectes escollits disposaran de recursos d’espai com les aules de cos, aules polivalents i una sala d’exhibició segons disponibilitat i necessitats durant un període màxim de tres mesos. També un servei d’acompanyament a la creació i confecció de projectes artístics, suport a la producció i finançament.