01.12 | FEM XARXA!

8A TROBADA D’ESPAIS DE CREACIÓ I PRODUCCIÓ DE CATALUNYA

El dijous 15 de desembre de 10 a 14 h tindrà lloc al Centre Malpais un espai de trobada horitzontal per a generar idees i estratègies a través del diàleg i de creació col·lectiva per idear noves formes de treball en xarxa. Conduirà la sessió Angélica Sátiro, pedagoga i consultora de processos creatius.

Amb aquestes dinàmiques volem consensuar una sèrie de pautes per cuidar del teixit creatiu dels centres, estimular el desenvolupament dels nous talents, atraure creadors/ res, connectar-se amb altres xarxes de creació i producció, situar Xarxaprod com a xarxa innovadora i estimular un procés continu de co-creació de projectes.

Si ets un centre o una entitat que gestiona projectes de suport a la creació i producció contemporània, inscriu-te i forma part d’aquest procés de pensament sobre els nous processos de treball en xarxa, necessitem la teva aportació!

Angélica Sátiro és consultora, escriptora, comunicadora, investigadora, educadora, filòsofa de la infància, a més de facilitadora de la creativitat i experta internacional en el tema, assessorant projectes amb ministeris, ajuntaments, universitats, fundacions, centres de formació de professorat, escoles, museus, empreses i altres entitats relacionades amb les temàtiques de les seves especialitats.

INSCRIPCIONS SOLD OUT

Descarrega’t el programa aquí.