04.02 | [DIFUNDIA] MENTRE…, PENSO EN…

[DIFUNDIA] MENTRE…, PENSO EN… El 10 de febrer a les 18h a l’EART (c. Torrijos, 68, Barcelona)

Amb Jordi Morell i la participació de Joan Pons (escriptor) i Tónia Coll (artista i docent).

Mentre…, penso en… és el projecte artístic de Jordi Morell desenvolupat durant l’estada de recerca i creació a Casa d’Artistes d’Es far Cultural de Menorca, el passat novembre del 2021.

El projecte investiga la complexitat del territori des d’una perspectiva singular i especula sobre llocs i situacions d'”entretemps” representatius de la mutabilitat. En aquest cas, s’interessa sobre el color de les aigües trobades en rieres, bassals i tolls dels voltants de la Casa d’Artistes.

L’activitat serà una oportunitat per compartir i reflexionar sobre una línia de recerca, iniciada per l’artista anys enrere en altres contextos, aprofundir en el procés d’investigació artística i, especialment, sobre l’experiència en l’estada creativa a Menorca en el marc Deslocalitzacions. Relacions simbiòtiques entre residències.

Deslocalitzacions és un projecte col·laboratiu entre Es Far Cultural i Experimentem amb l’ART i que vol continuar aprofundint en les múltiples relacions i afectes que s’ estableixen entre els organismes vius d’un ecosistema concret, possibilitant altres ritmes temporals, per mitjà de la interacció amb altres formes de vida, d’organització, cooperació i comunicació.

Més informació: www.jordimorell.net