16.09-28.10 | ESPAI D’ART MORTIZ

Exposició “L’altre ubic. Migracions del cos fragmentat”
L’Espai d’Art Moritz de Cornellà acull l’exposició col·lectiva “L’altre ubic. Migracions del cos fragmentat” comissariada per Mercè Alsina.

La hiperconnectivitat provoca, paradoxalment, un efecte d’isolament que ens fa remetre al propi jo, en els plans tant psíquic com físic. El cos esdevé llavors un territori de recerca en el qual reconeixem els altres que ens habiten i emergeix el desig de mostrar-nos com aquest altre ubic, alimentat per les possibilitats infinites que ens ofereixen les xarxes. Seguint aquestes reflexions l’exposició planteja qüestions sobre identitat, ja sigui en l’aspecte dels cossos, les orientacions sexuals, el gènere amb el qual ens identifiquem o les actituds socials i dubtes existencials als quals ens enfrontem en l’exercici diari de pensar-nos i suportar-nos tal com ens han/hem definit socialment.

L’exposició que compta amb la participació els artistes: Mengwen Cao, Isa Fontbona, Mar C. Llop, Teemu Mäki, Ricardo Muñoz Izquierdo, Itziar Okariz i Francesca Steele; es podrà visitar fins el 28 d’octubre en l’horari de 16h a 21h i hi haurà diverses activitats paral·lels vinculades de les que s’anirà informant per les xarxes socials de Cultura Cornellà Concentricaproject i Xarxaprod.

Llibret L’altre Ubic

Gratuït. Aforament limitat