18.10 | CONVOCATÒRIA DE TALLERS D’ARTISTES 2022/2023

Experimentem amb l’ART obre el període de recepció de sol·licituds per la Convocatòria de Tallers d’Artistes 2022/2023.

S’ofereixen tallers per estades de llarga durada (2 anys), dirigits a artistes amb una pràctica vinculada a la recerca en l’educació en relació a l’art contemporani que necessitin un espai per desenvolupar la seva practica professional i que desitgin formar part activament de l’engranatge de Experimentem amb l’ART.

Els tallers tenen dimensions variables, tots ells individuals, tancats i amb llum natural, la seva assignassió dependrà de les necessitats especifiques de cada artista i/o projecte.

S’ofereixen 4 places.

Experimentem amb l’ART és un espai d’educació artística i creació contemporània que treballa amb l’art i els processos creatius contemporanis, entesos com a acció educativa per fomentar la capacitat crítica i creativa de les persones. Tenen la voluntat de recolzar a les artistes que clarament treballin entre l’àmbit artístic, la pedagogia, l’educació i la recerca per tal de formar part d’un espai on desenvolupar i posar en pràctica els seus interessos. L’activitat principal de l’entitat és en l’àmbit de l’educació no formal i les pràctiques culturals i artístiques col·laboratives i comunitàries, vinculant art, educació i ciutadania.

Més informació aquí.