25-29.10 | PAAC

Eines de comunicació i professionalització per a artistes

Com s’escriu un statement? Quina funció tenen les convocatòries en la trajectòria artística? Com utilitzem les xarxes socials? Què són les bones pràctiques? Aquestes i altres preguntes tenen resposta en aquest taller.

Quan comencem la nostra trajectòria professional ens adonem que, a banda de tenir coneixement sobre els processos de creació, ens calen també instruments per a la comunicació i la divulgació del nostre treball.

L’obra de l’artista, abans i després d’exhibir-se o comunicar-se públicament, passa per diverses fases: formalització, exhibició en la catalogació, en la conservació i en la comercialització. Per això, hem de saber entendre les particularitats dels espais d’exposició, les convocatòries per a la producció, els premis i beques o les residències per a artistes. Si ens sabem moure en cadascun d’aquests apartats, podrem tenir un rol professional en l’àmbit de l’art.

Durant aquestes sessions exposarem exemples, analitzarem casos i plantejarem exercicis pràctics per ampliar o actualitzar els nostres recursos i aptituds personals. L’objectiu: aconseguir un perfil artístic professional i que arribi als propòsits que ens marquem.

Quan?
5 sessions presencials de 3 hores
del 25 al 29 d’octubre, 2021
de 17 h a 20 h

Qui?
Joan Morey imparteix aquest taller.

On?
Hangar | Centre de producció i recerca d’arts visuals.
Carrer Emilia Coranty núm. 16 (08018. Barcelona)

Preu?
Gratuït per a persones sòcies de la PAAC i també per residents a Hangar, a la Fàbrica oberta de creació analògica La Escocesa o bé a La fàbrica de les Arts Roca Umbert de Granollers (places limitades) .

50 € per a persones no sòcies

T’hi apuntes?
Tenim places limitades. Escriu-nos a: paac@paac.cat

Ho organitza la PAAC amb la col·laboració d’ICUB i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya