7.06 | 7ª TROBADA D’ESPAIS DE CREACIÓ I PRODUCCIÓ DE CATALUNYA

El proper divendres 17 de juny tindrà lloc la 7a trobada d’espais de creació i producció de Catalunya al centre de creació artística El Corralito, situat a Terrassa, de 10h del matí a 14:30h del migdia.

Enguany, les jornades van dedicades a gestores i gestors de centres i entitats del sector, amb l’objectiu d’emfatitzar i reforçar els coneixements per a la bona praxi a l’hora de dur a terme un projecte i entendre la necessitat d’un codi ètic i com executar-lo.

Després d’una breu presentació i una dinamització de “qui és qui” per coneixe’ns una mica, us proposem dues experiències per compartir el coneixement entre els/les professionals del sector. 

Ambdues propostes consten de dos tallers que és dinamitzaran a la vegada, la qual cosa significa que s’ha d’escollir prèviament quina proposta us interessa més. Per a fer-ho només heu de respondre al formulari que hi ha al final del document adjunt. Data límit dimarts 14 de juny.

  • Proposta 1: Per a tots/es els que volen reforçar els coneixements relatius a la realització de projectes, l’execució i la gestió del finançament. Tallers: “Com fer un projecte i no morir a l’intent” a càrrec d’Idensitat, amb Irati Irulegi i Anna Recasens i “Els monstres no em fan por, el pressupost tampoc” a càrrec de Fernando Gonzalez, gerent de la Nau Ivanow.

 

  • Proposta 2: Taula de debat sobre les bones pràctiques i el codi ètic. Tallers: “Exercici de debat sobre la necessitat d’un codi ètic”  i “Exercici de redacció col·lectiva del codi ètic” a càrrec dels membres de la Xarxa.

En acabar la jornada gaudirem d’un espectacle de dansa contemporània, “Mother Tongue”, a càrrec de Ben Julian i Maria Ribera, companyia resident al centre El Corralito i per qui es vulgui quedar al vespre a l’Open Studio, ballarem al ritme de Malalts de Reggae. 

Teniu l’opció de quedar-vos a dinar!

No oblideu omplir el formulari per a decidir la proposta i informar-nos si voldreu dinar a El Corralito.

No us ho podeu perdre, us hi esperem a totes! El 17 de juny no ens faltarà de res!