9a TROBADA D’ESPAIS DE CREACIÓ I PRODUCCIÓ DE CATALUNYA

La 9a Trobada d’Espais de Creació i Producció de Catalunya pretén connectar i trobar sinergies entre entitats vinculades a la cultura d’arrel i la creació contemporània.

Durant la jornada, diferents agents culturals d’arreu del territori català exposaran la seva visió i projectes entorn la temàtica de la trobada, per tal de crear connexions i prendre consciència d’algunes de les iniciatives que s’estan duent a terme en aquesta línia.

Algunes d’aquestes iniciatives prenen la forma de programes de suport per a artistes que parteixen de la cultura d’arrel per generar nous discursos contemporanis. D’altres, són espais d’exhibició que reconeixen la importància d’incloure projectes cocreats amb entitats popular en programacions de creació contemporània, i de reflexionar sobre el patrimoni local des d’una perspectiva de gènere. Finalment, tindrem el punt de vista de la creació, amb l’exemple d’artistes que revisiten pràctiques de la cultura popular a través dels seus propis cossos, reinterpretant-les i transformant-les.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat conjuntament entre Xarxaprod i La Unió Santcugatenca, i en col·laboració amb la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Fira Mediterrània.

Us convidem a participar en aquest espai de diàleg i reflexió!

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGEYbIhJ7NGexctOLOj4GPmczt-uVbEOhkmsKhQqo8SdLUww/viewform

Dijous 9 de novembre 10h a 18:30h en col·laboració amb La Unió Santcugatenca (Santugat) – A la Unió

CONSULTA EL PROGRAMA SENCER AQUÍ