ACREDITACIONS PRO PER LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA

Des de XarxaProd hem obert convenis de col·laboració amb els principals festivals i fires del país pels socis i sòcies de la xarxa. A fi d’establir xarxes de contacte amb els festivals, oferim descompte als socis i sòcies per a jornades professionals i acreditacions.

Us informem que hem obert un conveni de col·laboració amb la Fira Mediterrania de Manresa!

Es tracta d’una fira multidisciplinària que planteja tres grans itineraris en la seva programació, un de música amb l’escena mediterrània de músiques del món i música folk on destaquen les novetats de l’escena catalana d’arrel; un d’arts escèniques amb la dansa, el teatre, el circ, les arts de carrer i les propostes de públic familiar que creen a partir de patrimoni immaterial i de la cultura popular i tradicional; i un de cultura popular i associacionisme posant èmfasi en el seu maridatge amb el sector professional de les arts i també mirant cap al patrimoni immaterial de la Mediterrània.

Les entitats associades poden seleccionar l’associació a l’apartat de promocions especials del formulari i ja se’ls hi aplicarà el descompte del 50% automàticament.  Amb el descompte, cada acreditació té un cost de 30€ i inclou 2 professionals (+15€ a partir de la 3ra persona).

Podeu demanar les ACREDITACIONS AQUÍ !