IIa TROBADA A LA PROVÍNCIA DE LLEIDA D’ESPAIS DE CREACIÓ I PRODUCCIÓ DE CATALUNYA

En aquesta trobada, XarxaProd manté la línia de treball amb la Diputació de lleida per donar suport als projectes existents en l’àmbit de la creació així com fer d’eina d’articulació del territori. En un territori molt dispers i amb poca densitat territorial, XarxaProd vol fer aflorar aquestes iniciatives existents, que a hores d’ara no són visibles com espais de producció, facilitant espais de trobada i formacions a Lleida. La jornada servirà per articular, facilitar eines i crear contactes, centrant-nos en les Arts visuals.

Volem que participin tècnics municipals de cultura, agents articuladors, creadors/res i entitats de Lleida, per a buscar formules de treballar plegats i aixi, augmentar els circuits i les programacions a la provincia.

En aquesta jornada, comptarem també amb la participació de la Direcció general de Promoció Cultural i Biblioteques que vindrà a explicar el sistema SPEAV que mapeja els equipaments d’arts visuals públics de Catalunya i dels ajuts existents per a realitzar programes d’art contemporani.

Divendres 29 de setembre de 10h a 17h amb col·laboració amb Lo Pardal (Agramunt) – Espai Cívic d’Agramunt.

CONSULTA EL PROGRAMA SENCER AQUÍ