3a EDICIÓ DE PORTES OBERTES: EIX TEMÀTIC VIRTUALITAT I CORPOREÏTAT

Treieu les agendes! Del 10 al 26 de novembre, els espais de creació i producció de Catalunya obren les seves portes amb un ventall d’activitats de tot tipus: exposicions, performances, tallers, estudis oberts i molt més!

Per a l’edició de les jornades 2023, Xarxaprod, xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya, i Cinc Cèntims –un mitjà cultural de Barcelona i voltants que difon la cultura emergent per tal de fer-la accessible: cultura de tothom i per a tothom- proposen cinc eixos temàtics que serviran de fil conductor per als centres participants. D’aquesta manera, el visitant, podrà traçar una constel·lació temàtica, recorrent els centres i les propostes artístiques que en ells es mostrin. Amb la creació d’eixos temàtics es cerca la cohesió de les jornades, però també assenyalar les particularitats del tractament de cada eix dels diversos centres que la componen.

El recorregut per aquesta ruta proposa reflexionar sobre les relacions amb el nostre cos i les vinculacions d’aquest amb la seva identitat digital. La virtualitat ens permet explorar, ampliar i amagar les nostres capacitats. Construïm avatars, modifiquem i tecnologitzem el cos, però, on està traçada la línia divisòria entre el món virtual i el cos corpori? A partir d’aquesta ruta plantegem recórrer el binomi físic-virtual per establir quins són els seus límits i quines les seves incerteses i copsar com es desdibuixa o es traça la frontera entre virtualitat i corporeïtat.

 

DEL 10 AL 26 DE NOVEMBRE!

CONSULTA EL PROGRAMA SENCER AQUÍ