01.06 | RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES A LA UNIÓ SANTCUGATENCA

La Unió Santcugatenca, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat i de XarxaProd, obre la segona convocatòria de residències artístiques del 2022. Una convocatòria que ofereix residència per a 3 projectes (ampliable segons sol·licituds rebudes) durant la temporada de setembre a desembre de 2022 a la seu de La Unió Santcugatenca.

La convocatòria s’emmarca dins del programa de residències artístiques del viver de suport a la creació cultural i artística: un nou àmbit iniciat des de La Unió per donar resposta a les necessitats de les artistes santcugatenques i de l’àrea metropolitana, mitjançant la cessió d’espais i de recursos.

El procés de selecció, es valoraran les propostes relacionades amb els àmbits del teatre, de la dansa i també aquelles relacionades amb la cultura popular d’arrel tradicional amb un caràcter innovador. Es contempla la inclusió també, de persones o col·lectius que tinguin un projecte iniciat o bé de caràcter emergent.

  • Els projectes escollits disposaran de recursos d’espais com les aules de cos, aules polivalents i una sala d’exhibició segons disponibilitat i necessitats. Així com l’espai de bar i pati a l’aire lliure.
  • Un Servei d’acompanyament a la creació i confecció de projectes artístics, suport a la producció i finançament de les propostes.
  • I finalment, una dotació econòmica de fins a 500€ per a qualsevol despesa de cada projecte resident escollit.

El termini de presentació de les sol·licituds és del dilluns 23 de maig al divendres 24 de juny de 2022 i la resolució serà el dimecres 6 de juliol.

Podeu accedir al formulari i consultar les bases.