Comissions

Grups de debat i reflexió que vetllen pel bon funcionament de la xarxa i són representatives de la pluralitat de veus existents dins l’associació.
 

 

COMISSIÓ D’INTERLOCUCIÓ POLÍTICA

És la responsable de marcar les directrius i té com a objectiu establir ponts de diàleg entre la Xarxaprod i les administracions públiques. També té cura de les relacions que estableix la xarxa amb altres associatius del sector cultural.

Centres implicats: Nau Ivanow, Experimenta amb l’Art, Nau Estruch, AVIC, Hangar, Casa de l’Artista en Terres de Cruïlla. 

Coordinada per Fernando Gonzalez (Nau Ivanow- Barcelona)

COMISSIÓ AGENDA 2030

L’Agenda 2030, pel Desenvolupament Sostenible, és un pla d’acció que neix del compromís dels Estats membre de les Nacions Unides, amb l’objectiu principal de vetllar per la protecció de les persones, el planeta i la prosperitat. Aquesta comissió vol impulsar la creació d’un marc de treball perquè els centres de producció i creació de Catalunya compleixin amb aquests requisits.

Centres implicats: SinestEsia, Entorns, Can Ferrera, CACIS i la Casa del Artista.

Coordinada per Maragda Farras (Entorns – La Cerdanya)

 

COMISSIÓ D’EDUCACIÓ

Iniciada l’any 2021 per impulsar un projecte educatiu a Xarxaprod amb l’objectiu de fomentar les relacions entre les arts i la pedagogia per a dotar als docents d’un perfil més oberts, actual i interdisciplinari.

Centres implicats: Sinestesia, Cal Gras, Teatre Nu, Coespai, Experimenta amb l’Art i TPK.

Coordinada per Montse Perez (Sinestesia – Barcelona)

COMISSIÓ RESIDÈNCIA

Aquesta comissió vol impulsar una segona fase del mapatge i parlar dels models de residència que existeixen a Catalunya per a visibilitzar les qüestions i inquietuds dels centres de producció i poder establir possibles solucions.

Centres i entitats implicades: Nau Ivanow, PAAC, Roca Umbert Fábrica de les Arts, Teatre Nu, Festuc Teatre, Fira Tarrega, Associació professional del teatre per a Tots els Públics de Catalunya.

Coordinada per Quim Moya (Cal Gras – Avinyó)

COMISSIÓ D’ARTS VISUALS

Taula formada per una representant de l’ACCAPAAC, Galeries d’Art, Centres d’Art Territorials i Xarxaprod. Té l’objectiu d’actualitzar el Pla Integral de les Arts Visuals de Catalunya, així com la creació d’un pla d’impuls aquest 2022. Treballa per a vetllar el desenvolupament d’aquest pla integral.

Centres implicats: Roca Umbert Fábrica de les arts, TPK, Nau Estruch, Sinestesia, ACVIC, Concéntrica, Hangar, Experimenta amb l’Art, Nau Côclea i Malpaís.

COMISSIÓ D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS

Impulsada aquest 2022 amb l’objectiu de crear un pla de dinamització d’aquests espais de creació i producció. 

Coordinada per David Marín (Nau Ivanow – Barcelona)