Equip

Junta directiva

MIREIA LLUNELL – PRESIDENTA

Llicenciada amb Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Postgraduada amb Comunity dance i Postgrau de Gestió Cultural. Actualment i des del 2021, directora de l’Estruch, fàbrica de creació de les arts en viu, un centre de creació per a les arts en viu situat a Sabadell i dedicat bàsicament a la creació artística contemporània de Teatre, Dansa, Circ, Música, Arts visuals i performance. Ha format part de diferents comissions i jurats de programació i subvencions de la Generalitat de Catalunya.

mllunella@ajsabadell.cat

ROSER ODUBER – VICEPRESIDENTA

Artista i gestora cultural, és directora del Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) El Forn de la Calç, de Calders i presideix l’Associació d’Artistes Visuals de la Catalunya Central. Va ser fundadora de la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC) i n’ha estat presidenta del 2015 al 2021. Directora artística del Festival Jardins de Llum de Manresa, des del 2015, i darrerament del nou festival de Land art de l’Anella Verda de Manresa Microscopies, té obres en les millors col·leccions d’art contemporani nacional i internacional, i ha fet exposicions individuals en centres com l’espai Volart de la Fundació Vila Casas de Barcelona i també al Centre Cultural Casino de Manresa.

roseroduber@cacis.cat

DIEGO TAMPANELLI – TRESORER

Artista visual i performer. Des de 2004 treballa com a artista resident i membre de l’equip de professors de TPK Art i Pensament Contemporani de LHospitalet – Barcelona. Des del 2017 forma part de l’equip de direcció del TPK i ha participat com a col·laborador en la gestió del LAC Laboratori d’Art Comunitari en Sant Boi durant 3 edicions.

tpkonline@tpkonline.com

 

 NEREA CAMPO– SECRETARIA 

Nerea Campo, directora d’ A cobert, espai per al pensament crític i la creació artística ubicat al Moianès. Cursa actualment el grau Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona. Cap de producció tècnica del festival Ex Abrupto. Coordina -i participa en- projectes artístics relacionats amb la literatura, el cinema i el pensament crític des d’una perspectiva feminista no ortodoxa.

nereacampoc@gmail.com

ROSA PINO – VOCAL

Gestora Cultural.  Llicenciada per l’Institut del Teatre de Barcelona en Dansa contemporània i coreografia. Durant setze anys productora i gerent de Nats Nus/Mons Dansa.  Forma part de la junta de l’ACPDC (Associació Companyies Professionals de Dansa de Catalunya), i de La Caldera – ACDAC (Associació Cultural pel Desenvolupament d’Activitats Coreogràfiques. Actualment productora i gerent de Cia. Giramagic i de Can TEKOHA. 

rosa@giramagic.com

 

 

MARAGDA FARRAS – VOCAL

Enginyera en disseny industrial. Impulsora de l’espai de creació i residencia artística Entorns, Mussa, la Cerdanya. Actualment, compagina els serveis creatius que s’ofereixen des de l’estudi d’Entorns, amb la gestió del projecte d’espai de creació i residencia artística. Projecte que es focalitza l’articulació del territori en zones rurals i treball amb materials autòctons, procurant tindre un impacte nul en el medi.
 

info@entorns.io 

Equip

LAIA CASANOVA – GERÈNCIA

Gestora cultural. Des de l’any 2010 fins al 2022 va coordinar el programa d’arts visuals i de la imatge a Roca Umbert Fàbrica de les Arts SL. Actualment, compatibilitza la codirecció del Festival Panoràmic Granollers amb la coordinació de Xarxaprod així com el comissariat de projectes vinculats a la cultura visual.

gerencia@xarxaprod.cat

+34 623 59 89 62

GEMMA BELMONTE – COORDINADORA DE PROJECTES

Graduada en Comunicació i Indústries Culturals i en Història de l’Art i amb el Máster de Biblioteques i Col·leccions Patrimonials. Ha treballat en diferents institucions i associacions culturals, duent a terme tasques diverses, sempre relacionades amb la gestió de projectes culturals, la documentació i la comunicació. Està vinculada al Centre de Documentació de Ca la Dona.

suport@xarxaprod.cat

+34 613 065 264

AITANA VÉLEZ – TÈCNICA DE COMUNICACIÓ I PRODUCCIÓ

És co-creadora, directora creativa, coordinadora i productora del mitjà de difusió cultural Cinc Cèntims, una agenda que centralitza el teixit i les propostes culturals de Barcelona. Condueix la ràdio del Centre de les Arts Lliures de la Fundació Brossa. Graduada en Ciències Polítiques i de l’Administració, combinat amb un Mínor en Estudis de Gènere. 

 comunicacio@xarxaprod.cat 

+ 34 603 210 075

ESTUDI VANDERPLA

L’estudi vanderpla és una comunitat creativa que coopera amb marques i organitzacions per trobar junts un discurs visual i conceptual potent per posicionar-les al seu sector. Operen com a agència de màrqueting digital per donar un servei 360 especialment en projectes culturals. Seran els responsables de dissenyar i executar el pla de comunicació de l’esdeveniment, així com la realització i seguiment del pla d’audiències..

info@vanderpla.com

Comissions

COMISSIONS DE TREBALL

La xarxa s’articula mitjançant les comissions de treball per desenvolupar els projectes que vol liderar. Aquest 2023 s’han activat les següents comissions:

 

COMISSIÓ D’ARTS VISUALS

Comissió activa des de 2020. Aquesta comissió treballà per vetllar que es desenvolupi el pla integral de les arts visuals. La comissió està coordinada per Diego Tampanelli (TPK -Hospitalet de Llobregat) i Roser Ocduber (Cacis). Aquest 2023 serà la responsable de desenvolupar el Pla d’impuls de les arts visuals.

Els centres implicat en aquesta comissió són: Roca Umbert Fabrica de les Arts, TPK, Nau Estruch, ACVIC, Concéntrica, Hangar, Experimentem amb l’Art, Nau Côclea i Malpaís, entre d’altres

COMISSIÓ D’ARTS EN VIU I MUSICALS

Aquesta comissió s’impulsarà aquest 2023 per a crear un pla de dinamització d’aquests espais de creació i producció. Aquesta comissió estarà coordinada per David Marín (Nau Ivanow- Barcelona) Participen: Cal Gras,Teatre Nu, InLoft, Nau Estruch, Can Tehoka, El Corralito, La UnioSantcugatenca, Roca Umbert, L’obrador, El Graner ila Central del Circ, entre d’altres

COMISSIÓ AGENDA 2030

Aquesta és una comissió que vol impulsar la creació d’un marc de treball per a que els centres de creació i producció de Catalunya compleixin amb els requisits de l’Agenda 2030. Actualment els centres que la conformen són: Sinestesia, Entorns, Can Farrrea, Caçis i la Casa del Artista. Aquesta comissió està coordinada per Maragda Farras (Entonrs – La Cerdanya).

COMISSIÓ EDUCACIÓ

Aquesta comissió es va iniciar l’any 2021 per impulsar un projecte educatiu a Xarxaprod. Els ensenyaments artístics que s’imparteixen en la majoria de centres educatius, no venen d’una experiència artística més enllà de la mínima formació en l’ensenyament obligatori. Creiem important dotar a tots els responsables d’impartir activitats artístiques, d’un perfil més obert, actual i interdisciplinari. Amb la comissió volem establir relacions formatives més estretes entre els docents i els artistes, o millor dit, entre les arts i la pedagogia.

Aquesta comissió està integrada pels centres de Sinestesia, Cal Gras, Teatre Nu, Coespai, Experimentem amb l’Arts i TPK Centre d’art i pensament contemporàni. Aquesta comissió està coordinada per Experimentem amb l’art.

COMISSIÓ DEL “CARINYO I LES CURES

Liderada per Maragda Farras i Montse Perez, Es planteja obrir un espai de trobades-cafè de manera mensual en diversos espais per compartir les preocupacions diverses del dia a dia de socis i sòcies o agents del territori

A partir del treball de la junta i les comissions, es desenvolupa els programes i projectes anualment.