Equip

Junta directiva

DAVID MARIN – PRESIDENT

Gestió d’empreses i institucions Culturals. Actualment i des del 2012, director de la Nau Ivanow, un espai de residències per a les arts escèniques, situat en el barri de la Sagrera de Barcelona. Ha format part de l’equip tècnic que ha treballat el Pla Integral del teatre 2020, que impulsa la Generalitat de Catalunya, així com diferents comissions o jurats de programació o subvencions de la mateixa Generalitat de Catalunya o l’Ajuntament de Barcelona. Vicepresident a la Red de Teatros Alternativos de l’estat Espanyol.

davidmarin@nauivanow.com

FERNANDO GONZÁLEZ – VICEPRESIDENT

Direcció i gestio d’entitats no lucrativies. En el sector empresarial ha treballat principalment dins de l’àmbit de la gestió i els processos productius. Vinculat a diferents associacions, ha impulsat processos col·laboratius en el territori. Des del 2009 amb funcions gerencials a la Nau Ivanow.

fernando@nauivanow.com

DIEGO TAMPANELLI – TRESORER

Artista visual i performer. Des de 2004 treballa com a artista resident i membre de l’equip de professors de TPK Art i Pensament Contemporani de LHospitalet – Barcelona. Des del 2017 forma part de l’equip de direcció del TPK i ha participat com a col·laborador en la gestió del LAC Laboratori d’Art Comunitari en Sant Boi durant 3 edicions.

tpkonline@tpkonline.com

 

  MONTSERRAT PEREZ – SECRETARIA

Artista Tèxtil, comissària i directora de siNesteSia. Dona xerrades d’art i gènere i comissa projectes d’art per a la protecció i conservació de les espècies animals i els seus hàbitats en col·laboració amb entitats animalistes i mediambientals i crea els seus propis projectes artístics.

sinestesia.uno@gmail.com

QUIM MOYA – VOCAL

Format en arts i oficis com a dissenyador gràfic. Va especialitzant la seva trajectòria com a creador visual i com a gestor cultural, treballant en l’àmbit públic, privat i associatiu. També ha sigut tècnic de cultura a l’Ajuntament de Sallent, coordinador pedagògic de projectes d’Idensitat, és codirector de la Residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó i director artístic del Festival TEST de micro-arts escèniques.

quimmoya@gmail.com

 

 

MARAGDA FARRAS – VOCAL

Impulsora d’entorns. Mussa, primer espai de creació de la Cerdanya i residència particular n’és un exemple. Actualment, desenvolupa la seva activitat com a professional de la comunicació i la creació artística.

farrasmaragda11@gmail.com

Equip

LAIA CASANOVA – COORDINADORA

Gestora cultural. Des de l’any 2010 fins al 2022 va coordinar el programa d’arts visuals i de la imatge a Roca Umbert Fàbrica de les Arts SL. Actualment, compatibilitza la codirecció del Festival Panoràmic Granollers amb la coordinació de Xarxaprod així com el comissariat de projectes vinculats a la cultura visual.

coordinacio@xarxaprod.cat

Comissions

Grups de debat i reflexió que vetllen pel bon funcionament de la xarxa i són representatives de la pluralitat de veus existents dins l’associació.
 

COMISSIÓ D’INTERLOCUCIÓ POLÍTICA

És la responsable de marcar les directrius i té com a objectiu establir ponts de diàleg entre la Xarxaprod i les administracions públiques. També té cura de les relacions que estableix la xarxa amb altres associatius del sector cultural.

Centres implicats: Nau Ivanow, Experimenta amb l’Art, Nau Estruch, AVIC, Hangar, Casa de l’Artista en Terres de Cruïlla. 

Coordinada per Fernando Gonzalez (Nau Ivanow- Barcelona)

COMISSIÓ AGENDA 2030

L’Agenda 2030, pel Desenvolupament Sostenible, és un pla d’acció que neix del compromís dels Estats membre de les Nacions Unides, amb l’objectiu principal de vetllar per la protecció de les persones, el planeta i la prosperitat. Aquesta comissió vol impulsar la creació d’un marc de treball perquè els centres de producció i creació de Catalunya compleixin amb aquests requisits.

Centres implicats: SinestEsia, Entorns, Can Ferrera, CACIS i la Casa del Artista.

Coordinada per Maragda Farras (Entorns – La Cerdanya)

 

COMISSIÓ D’EDUCACIÓ

Iniciada l’any 2021 per impulsar un projecte educatiu a Xarxaprod amb l’objectiu de fomentar les relacions entre les arts i la pedagogia per a dotar als docents d’un perfil més oberts, actual i interdisciplinari.

Centres implicats: Sinestesia, Cal Gras, Teatre Nu, Coespai, Experimenta amb l’Art i TPK.

Coordinada per Montse Perez (Sinestesia – Barcelona)

COMISSIÓ RESIDÈNCIA

Aquesta comissió vol impulsar una segona fase del mapatge i parlar dels models de residència que existeixen a Catalunya per a visibilitzar les qüestions i inquietuds dels centres de producció i poder establir possibles solucions.

Centres i entitats implicades: Nau Ivanow, PAAC, Roca Umbert Fábrica de les Arts, Teatre Nu, Festuc Teatre, Fira Tarrega, Associació professional del teatre per a Tots els Públics de Catalunya.

Coordinada per Quim Moya (Cal Gras – Avinyó)

COMISSIÓ D’ARTS VISUALS

Taula formada per una representant de l’ACCAPAAC, Galeries d’Art, Centres d’Art Territorials i Xarxaprod. Té l’objectiu d’actualitzar el Pla Integral de les Arts Visuals de Catalunya, així com la creació d’un pla d’impuls aquest 2022. Treballa per a vetllar el desenvolupament d’aquest pla integral.

Centres implicats: Roca Umbert Fábrica de les arts, TPK, Nau Estruch, Sinestesia, ACVIC, Concéntrica, Hangar, Experimenta amb l’Art, Nau Côclea i Malpaís.

COMISSIÓ D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS

Impulsada aquest 2022 amb l’objectiu de crear un pla de dinamització d’aquests espais de creació i producció. 

Coordinada per David Marín (Nau Ivanow – Barcelona)